Heerlijke, feestelijke en betaalbare topwijnen

Mousserende wijnen

Mousserende wijn of schuimwijn is een wijn waarin zich koolzuurgas bevindt. In de volksmond ook wel “Bubbels” genoemd. Meestal zijn mousserende wijnen in wit maar we bieden ook varianten van rood en rosé aan. Bovendien kan de zoetheid variëren van BRUT naar DOUX (droog tot zoet). Onze mousserende wijnen zijn van een hoge kwaliteit en passen bij de meeste gerechten en gelegenheden. Ze werden door ons proefpanel zorgvuldig gekeurd op kleur, geur, frisheid, aroma’s en smaak! Bestel hier je favoriete Bubbels!

Mousserende wijnen

Witte wijnen

We bieden de heerlijkste witte wijnen aan! Wil je een fris en fruitig terraswijntje of eerder een florale en expressieve wijn? Of zelfs een volle en romige variant passend bij de meeste voor- en hoofdgerechten? Gebruik hiervoor de keuzeknop “Foodpairing” in het menu bovenaan. Je vindt vast wel je een goede keuze. Voor kaasschotels bieden wij bijvoorbeeld ook een verfijnde en zoete dessertwijn aan. Alle witte wijnen werden door ons proefpanel zorgvuldig gecontroleerd op kleur en geur, frisheid, aroma’s en smaak! Bestel hier je favoriete witte wijn!

Witte wijnen

Rode wijnen

Onze rode wijnen zijn geschikt voor de meeste voor- en hoofdgerechten. Sommige zijn zelfs ideaal bij pasta’s of pizza’s zoals onze fruitige rode wijntjes. Gebruik hiervoor onze keuzeknop in het menu “Lekker bij ...” en je krijgt een mooi overzicht van je favorieten. Ben je eerder fan van krachtige en complexe wijnen of heb je liever een kruidige of vlezige rode wijn, geen nood! Onze rode wijnen werden door ons proefpanel zorgvuldig gedegusteerd op kleur en geur, frisheid, aroma’s en smaak! Bestel hier je favoriete rode wijn!

Rode wijnen

Rosé wijnen

Deze wijnen worden gemaakt van blauwe druiven met een korte maceratie tijdens de vinificatie. Hierdoor krijg je een wijn met een mooie roze kleur en beperkte tannines. Zo zijn deze wijnen uitermate geschikt als terraswijntjes en bij de BBQ maar ook bij tal van lichte (vis) gerechten. Onze rosé wijnen werden zorgvuldig gecontroleerd op geur, kleur, frisheid, aroma’s en smaak! Bestel hier je favoriete rosé wijn!

Rosé wijnen

Orange wijnen

Orange wijnen komen oorspronkelijk uit Georgië. Nu kom je ze tegen in alle delen van de wereld. Ze zijn bijzonder goed te combineren met krab, langoustines en vette vissoorten maar ook bij stevige en kruidige Oosterse gerechten. De kleur varieert van oranje naar amber en de wijnen hebben complexe aroma’s. Dat komt o.a. doordat de witte druiven geweekt worden samen met de schil tijdens de vinificatie. Hierdoor krijg je meer tannines dan ‘gewone’ witte wijnen. Deze wijnen werden door ons proefpanel zorgvuldig gecheckt op kleur en geur, frisheid, aroma’s en smaak! Bestel hier je favoriete orange wijn!

Orange wijnen

Dessertwijnen

We bieden witte dessertwijnen aan die uitermate geschikt zijn bij pittige en blauwe kazen maar ook bij zoet gebak en fruitdesserts. Voor chocoladetaarten hebben we zelfs een licht sprankelende rode wijn met een laag alcoholpercentage! Deze wijnen zijn ook zeer lang houdbaar. Kies hier je dessertwijn!

Dessertwijnen

Digestieven

Onze Grappa’s zijn de ideale afsluiters na een stevige maaltijd. Dit kan je combineren met een koffietje of gewoon puur. Meestal wordt het in de plaats van het dessert genomen en om gewoon lekker bij te kletsen. Andere gekende digestieven zijn Amaretto, Limoncello, Sambuca of Schnapps (op basis van fruit). Kies hier je digestief!

Digestieven