M I S S I O N & V I S I O N  

Wijnbouw is van alle tijden. Lang vóór de Oude Grieken en de Romeinen werd er al wijn geconsumeerd. Dankzij onze Latijnse vrienden werd, tijdens hun overheersing, de wijnbouw in onze contreien gecultiveerd.

Vandaag de dag is de wereldwijde wijnproductie gigantisch! De wijnbouw heeft een hoge vlucht genomen en kent een enorme evolutie. Maar tussen al dat geweld zijn we van mening dat we het niet altijd ver moeten zoeken om prachtige en betaalbare wijnen te ontdekken. Om die reden hebben wij bijvoorbeeld een rechtstreeks importservice vanuit verschillende Europese wijnstreken. Het is dan ook onze betrachting om producten aan te bieden uit eigen gebied en de ons omringende landen, met een paar uitzonderingen, die wij u niet willen onthouden. Soms kortbij, soms al wat verder, maar alleszins wijnen gemaakt door familiale wijnbouwers die op passionele en ambachtelijke wijze hun producten verbouwen. En hierdoor kunnen wij u verzekeren dat er heel wat pareltjes tussen zitten! 

We weten ook dat de ene wijn de andere niet is en dat smaken verschillen. Maar juist daarom willen we, samen met u, het meest geschikte aanbod ontdekken. Tenslotte is de beste wijn diegene die u het beste smaakt, ongeacht de prijs!

Hiervoor hebben we alvast een soliede basis nodig. Ons doel is dan ook (h)eerlijke wijnen aan te bieden, die méér dan goed zijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kwaliteit door passionele ambacht is ons motto!

Laten we alvast klinken op een goede samenwerking!

John WEIN Import Agency

Let wel, voor de aankoop van alcoholische dranken bij John WEIN Import Agency dient u min. 18 jaar oud te zijn.