AFHALINGEN & LEVERINGEN

LEES DIT EERST! 

Voor de aankoop van alcoholische dranken bij JOHN WEIN AGENCY dient u min. 18 jaar oud te zijn.

AFHALINGEN

Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden op de zaak in de Winterslagstraat 79 te 3600 Genk, alle dagen van de week, enkel na afspraak op 0471/28.24.26 of via email op info@johnwein.be. 

De goederen zullen klaarstaan vanaf 24 uur na bestelling en dienen afgehaald te worden binnen een termijn van 30 kalenderdagen, te rekenen vanaf het tijdstip van bestelling. Indien de goederen niet binnen deze termijn worden afgehaald zal de bestelling geannuleerd worden.

LEVERINGEN

Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht voor enkele bestellingen vanaf € 96,00 inclusief BTW. In alle andere gevallen zullen de kosten voor het versturen van de goederen aangerekend worden met een minimum van € 7,00 per bestelling.

De levering wordt na aanvaarding van de bestelling uitgevoerd en geschiedt onder volgende voorwaarden: 

  • Gratis voor leveringen in België bij aankopen vanaf € 96,- inclusief BTW
  • Vanaf 30 kg gewicht/zending wordt er een aparte regeling getroffen
  • Voor alle andere gevallen contact opnemen via info@johnwein.be
  • De leveringen vinden plaats op risico van de koper en de levering door JOHN WEIN AGENCY ontslaat de koper niet van deze risico’s.

Orders worden gebruikelijk binnen de 24 uur verzonden. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt u hierover ingelicht. Behoudens vertragingen veroorzaakt door derden of onvoorziene omstandigheden zullen de goederen binnen de 72 uur bij de u geleverd worden tenzij anders bedongen.

Let wel, voor de aankoop van alcoholische dranken bij JOHN WEIN AGENCY dient u min. 18 jaar oud te zijn.